Head maasikasõbrad!

Maasikasõprade projekti esimese kuu foto konkursi teemaks oli “Uude koju”, mis pidi väljendama, kuidas taimed uude koju jõudsid ja seal kohanesid. Fotosid oli võimalik esitada 22. veebruarist 13. märtsini. Konkursile esitati hulgaliselt töid, 56-st rühmast/ klassist, mis kõik olid väga vahvad ja toredad. Piltidelt kumas  osaliste rõõm ja tegutsemistahe.

Nüüd aga võitjatest! 🙂

1. koht

Are Kool, 5. klass

Are Kool, 5 klass, foto autor: Marju Sepp

 

2. koht 

 

3. koht

 

Veel leidsid eraldi esiletõstmist Konguta Kool, Teokeste rühm; Kostivere Kool, 2. klass; Nõo PõhikoolPärnu Mai Lasteaed, 2. rühm; Pelguranna Lasteaed, Naktsirallide rühm; Põltsamaa Ühisgümnaasium, 1. c klass; Rannu Kool, 5. klass; Ristiku Põhikool, 4. a klass; Sõmerpalu Lasteaed, Mummukeste rühm; Tallinna Lepatriinude Lasteaed, Naerutriinude rühm; Tartu Ristikheina Lasteaed, Päikesejänkude rühm ja Valtu Lasteaed, Pesamunade rühm.

 

Maasikasõbra projekti meeskond tänab kõiki konkursil osalemise eest!

Palju õnne kõigile!

Võitjatega võetakse eraldi ühendust.