Hea maasikasõber!

Möödunud nädal oli tegus ja toimekas – vastata sai nädala küsimusele, lugeda uut nippi,  pildistada, meisterdada ja blogida. 🙂

Teise nädala küsimusega uurisime, kui hästi panid tähele eelmise nädala küsimusele vastust otsides. Sel korral tuli etteantud nimekirjast valida välja kõik Eestis looduslikult kasvavad maasikaliigid. Nimekirjas olid muulukas, ananassmaasikas, kõrge maasikas, kuumaasikas, metsmaasikas, alaska maasikas ja moskva maasikas. Õigeid vastuseid oli tervelt kolm! Eestis kasvavad looduslikult muulukas, kõrge maasikas ja metsmaasikas. Teisele nädala küsimusele laekus kokku 291 vastust, millest täiesti õigeid oli 213. Kuna õigeid vastuseid oli selles küsimuses mitu, siis oli maasikaid ehk punkte võimalik koguda rohkem kui 1. 🙂

Nädala nipp “Kiida kaaslasi! Nähes nende tublidust, on põhjust endalgi tublim olla” innustas  meid rohkem kaaslasi märkama ja isegi tublim olema. 🙂

Läinud nädalal oli võimalik meisterdada tolmeldamispintsleid ja esitada nendest tehtud pilte konkursile. Veel täna, 7. märtsil saab oma toredaid pintsleid konkursile esitada. Järgmisel nädalal teavitame kõiki selle konkursi võitjatest.

Mis meid sel nädalal ees ootab?

Kolmandal nädalal saab teha kuu fotosid (esitamise tähtaeg on 11. märts), vastata nädala küsimusele, leida projekti kodulehelt üles uus nädala nipp, hooldada taimi ja kirjutada blogis kõigest toredast ja huvitavast.

Kätte on jõudmas ka aeg, mil kuumaasikataimi võib hakata suurematesse pottidesse ümber istutama (kui seda juba tehtud pole).  Praegu on paras aeg see töö ette võtta, sest taimed on kenasti oma uute kodudega kohanenud ja valmis suuremasse potti “ümber kolima”. 🙂 Kindlasti jälgi, et ere päike taimede lehtedele liiga ei teeks ja, et taimed janusse ei jääks.

Mõnusat alanud projektinädalat!