Head maasikasõbrad!

Kohe-kohe algab meie esimene projekti nädal.

Esmalt aga suur-suur aitäh kõigile, kes on meid taimede kättesaamisest teavitanud. See on suurepärane, et taimed on kenasti uude koju jõudnud. 🙂

Nüüd aga sellest, mis edasi juhtuma hakkab.

1. nädal (22.-28. veebruar)

Esmaspäevast algab juba traditsioonilisele nädala küsimusele vastamine. Küsimust saab näha ja sellele vastata, kui logida projekti kodulehele sisse menüü “Nädala küsimus” alt. Sel aastal on nädala küsimused valikvastustega testi vormis, mis aga ei tähenda seda, et kohe peab vastama.  Võib teha nii: näiteks esmaspäeval vaatate küsimuse ära, vastate aga neljapäeval. Nädala küsimusele saab vastata esmaspäevast reedeni. Nädala küsimustele vastamisega kogume sel korral punkte ehk maasikaid. Iga õige vastus annab ühe punkti. Kõige rohkem projekti jooksul punkte (maasikaid) kogunud rühma/ klassi ootab projekti lõpus vahva üllatus! 🙂

22. veebruaril algavad kaks konkurssi:

  1. Foto- ja videopäeviku konkurss
  2. Kuu foto “Uude koju” konkurss

Foto- ja videopäeviku konkurss kestab projekti algusest lõpuni (22. veebruar – 15. mai), kuu foto konkurss kestab kolm nädalat. Konkursitöödele esitavate nõuetega saate tutvuda linkide alt. Samuti saab kõiki konkursse, ka neid, mis meid edaspidi ees ootavad, näha menüü “Konkursid” alt.

Kindlasti tuvuge menüü “Katse” alt kogutavate katseandmetega. Sellelt lehelt leiate abitabeli, mille võite endale arvutisse salvestada või paberile printida. Kõik katseandmed võite meie süsteemi sisestada, kas jooksvalt või ühe korraga projekti lõpus.

Kindlasti leidke projekti kodulehelt üles ka nädala nipp. See hakkab meil igal nädalal vahetuma. 🙂

 

Projekti meeskond soovib kõigile maasikasõpradele mõnusat kaasalöömist 🙂