Head sõbrad!

Algab meie projekti esimene nädal.

Suur-suur aitäh kõigile, kes on meid seemnete kättesaamisest teavitanud. See on suurepärane, et seemned on kohale jõudnud ning valmis külvamiseks. ? Meie hulgas on aga ka neid, kes veel ei ole seemneid kätte saanud. Usun, et need ka kohe-kohe saabuvad.

Nüüd aga sellest, mis edasi juhtuma hakkab.

1. nädal (28. veebruar – 5. märts)

Esmaspäevast algab juba traditsioonilisele nädala küsimusele vastamine. Küsimust saab näha ja sellele vastata, kui logida projekti kodulehele sisse menüü “Nädala küsimus” alt. Nädala küsimused on valikvastustega testi vormis. Küsimusele ei pea kohe vastama. Võib teha nii: näiteks esmaspäeval vaatate küsimuse ära, vastate aga hoopis neljapäeval. Nädala küsimusele saab vastata esmaspäevast reedeni. Nädala küsimustele vastamisega kogume sel korral punkte ehk tarkuseteri. Iga õige vastus annab ühe punkti. Kõige rohkem projekti jooksul punkte (tarkuseteri) kogunud rühma/ klassi ootab projekti lõpus vahva üllatus! ? Vaheaja nädalal (20.-26. märts) sellel aastal nädala küsimust ei ole.

27. veebruaril algab üks konkurss: Projektipäeviku konkurss, mis kestab projekti algusest lõpuni (27. veebruar – 7. mai). Konkursitöödele esitavate nõuetega saate tutvuda lingi alt. Kiiremad on juba endale blogid projektipäevikuks loonud. Samuti saab kõiki konkursse, ka neid, mis meid edaspidi ees ootavad, näha menüü “Konkursid” alt.

Kindlasti tuvuge menüü “Katse” alt katse käigu ja kogutavate katseandmetega. Sellelt lehelt leiate abitabeli, mille võite endale arvutisse salvestada või paberile printida. Kõik katseandmed võite meie süsteemi sisestada, kas jooksvalt või ühe korraga projekti lõpus.

Herne ühine kasvatamise katse algabki 27. veebruaril. Esimesel projekti nädalal püüame seemned katsekirjelduse järgi ära külvata. Kui esimesel nädalal ei jõua/ ei saa seda teha, siis võib seda teha ka järgmisel nädalal (6.-12. märts).

Menüüst “Kalender” leiate projekti kalendri, kus on kirjas nädalate kaupa kõik tegevused, mis meid ees ootavad. Kalendrit jooksvalt täiendatakse.

Kindlasti leidke projekti kodulehelt üles ka nädala nipp. See hakkab meil igal nädalal vahetuma. ?

Ja otsi meid Facebookist ka üles! Sel korral lõime Sõprusetera FB grupi, kus saab rõõmude ja murede üle arutleda ning pilte postitada.

 

Projekti meeskond soovib kõigile sõpradele mõnusat kaasalöömist ?